Over Boaz Kuijpers

Ik heb veel ervaring, want ik heb altijd gewerkt als een verwarming ingenieur en nu als een brand expert, en ik weet een heleboel dingen over kachels, en ik probeer ze te delen met jullie allemaal, dus kijk eens op mijn blog, en laat het me weten als je vragen hebt!

Als het je bevalt, doe dan een donatie en ik blijf doen wat ik doe. En alsjeblieft, volg me op Facebook en Twitter, en deel mijn blog! En ik zal ook tweet en Facebook me!

U deze site ook ondersteunen door u te abonneren op mijn Facebook-pagina, of door het kopen van mijn boek Pellet en Pellet Powered by The World, of door sponsor te worden. Deze site wordt niet gesponsord door noch betaalt het me om het te promoten.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik veel ervaring en mijn eigen recepten heb.

Mijn doel met deze blog is om mijn ervaring en expertise te delen met mensen in een meer open en respectvolle manier dan wat we tot nu toe hebben gezien. Dat gezegd hebbende, ik vraag dat je geen persoonlijke informatie op deze blog post en dat je geen krediet te nemen voor wat ik hier heb gedaan. Ik wil deze blog zo open en respectvol mogelijk te maken, dus wees geduldig, terwijl ik begin met het creëren van meer middelen voor mensen zoals ikzelf. Als u vragen, opmerkingen of zorgen, voel je vrij om het me te laten weten. Ik zou ook willen zeggen dat deze blog is niet aangesloten bij Pellet World of een van de auteurs van mijn recepten of wat ze hebben gedaan voor de afgelopen 7 jaar. Hier is een link naar mijn Instagram, Pellet World. U kent misschien de mensen bij Pellet World als de makers van Pellet Stove. Het bedrijf is momenteel niet meer.

Op social media vind je mij onder mijn gebruikersnaam: boazkuijpers.

Ik heb geschreven over pellet kachels voor een lange tijd, maar de blog niet veel aandacht te ontvangen tot voor kort. Ik hou niet echt van het lezen van blogs, maar ik moest een poging doen om te beginnen met het schrijven van het, want ik wil mijn ervaringen en kennis te delen. Ik wil deze blog meer dan alleen over mijn eigen ervaringen te maken, en ik hoop een meer compleet en nauwkeuriger beeld van deze populaire en controversiële technologie te creëren.

Mijn eerste blogpost is geschreven in 2012. Ik begon deze blog over een van mijn favoriete producten: pelletkachels. De blog is geschreven in het Nederlands, maar is sindsdien vertaald naar het Engels en nu in het Spaans.

Ik begon met een eenvoudige blog over mijn eerste ervaring met een pelletkachel: Pellet kapital van hooftje hoe kopjeje.

Toen ik deze blog in 2015 begon had ik alleen maar gelezen over het onderwerp van de pelletkachel. Dus heb ik besloten om deze blog te schrijven voor mijn collega pellet kachel liefhebbers die misschien nieuw zijn voor dit onderwerp. Deze blog zal worden gewijd aan een volwaardige pelletkachel en de basiskachel componenten en technieken. Het zal ook beschrijven de belangrijkste kwesties en zorgen als het gaat om pellet kachels. Om deze blog uitgebreid zal ik meer informatie dan de gemiddelde persoon zou krijgen van alleen de literatuur of het lezen van artikelen. Ik ben ook proberen om een uitgebreide review te schrijven over alle belangrijke punten en kenmerken van een Pellet Stove. Daarom zal ik zoveel mogelijk schrijven om mensen de beste ervaring te geven met de Pellet Stove.

De Basic Pellet Stove

De basiskachel, zoals de naam al aangeeft, is het belangrijkste kookelement dat alle mensen willen weten over en gebruiken.

Mijn carrière

Toen ik klaar was met school verhuisde ik naar Australië en werd elektricien in Perth. Ik kocht de eerste pelletkachel in 2011 en het is nu meer dan 4 jaar oud. Het was een van mijn eerste ervaringen met elektrisch koken en nu is het mijn belangrijkste bron voor informatie, tips en inspiratie.

Het ontwerp van deze kachel is gebaseerd op een propaangasbrander. De brander zelf kan eenvoudig worden gedemonteerd en vervangen om u een nieuw, lichtgewicht en milieuvriendelijk alternatief te geven voor traditionele gaskachels. De gasbrander gebruikt in de kachel heeft een maximale brandstofcapaciteit van ongeveer 1 liter. Het ontwerp betekent ook dat de brander altijd op een veilige temperatuur staat. Ik heb deze kachel in verschillende maten aan vele soorten gebruik, zoals koken, kamperen, buitenwerk, koken in de achtertuin, en nog veel meer aan te passen. Ik heb deze kachel ook ontworpen om volledig weerbestendig te zijn tegen extreme temperaturen. Ik heb er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de kachel zo duurzaam mogelijk is.