Pelletkachel Modellen Test - Onze favorieten onder de geanalyseerden!

 • Bougie voor pellekachel, 165 x 12,5 mm. 380 watt lineair.

 • Dit is de 6 kW aangedreven pelletkachel Eco Spar die u moet zoeken als u een ruimte tussen 50 en 60 m2 moet opwarmen
 • Afmetingen van de pelletkachel: Diepte 500 x Breedte 470 x Hoogte 800 mm
 • Gewicht 95 kg/ Warmteopbrengst 6 kW/Warmteconvectie/Efficiëntie 90%/ Vermogensverbruik 340 W/Rook: 80 mm
 • Geschatte verwarmingsoppervlak 50-60 m2 / Maximale houtpellets belasting 12,5 kg/ Volledige pellets tank brandtijd Minimum 10h, Maximum 25h/ Aanbevolen brandstof: 6-8 mm houtpellets/ Glazen deur/Min/max brandstofverbruik per uur: 0,4/1,2 kg
 • Optionele Wi-Fi-controller/ Temperatuurindicator/Verbranding geforceerde ventilatie/Geluidsniveau: 56 dB/ Uitlaat locatie: achterzijde

 • Het begint om pellets met één druk op één knop te branden, zoals alleen de beste pelletketels kunnen zijn. Het model Maxima heeft een vermogen van 33 kW, ideaal voor opwarmruimtes tussen 240 en 300 m².
 • Afmetingen van de pellet-brander: diepte 730 x breedte 690 x hoogte 1300 mm / gewicht 315 kg / maximaal warmtevermogen 33 kW / waterverwarmingsvermogen 33 kW / ketelinhoud 75 l / rendement 92%
 • Geschat verwarmingsoppervlak 250 m{^>2 Brandstofverbruik per uur 2,4 / 6,3 kg / Flue 100 mm / Uitlaatplaats: Achterkant
 • As- en roetreservoir / afvoer 1/2 inch / deurafdichting / veiligheidstemperatuurbegrenzer / temperatuurweergave / kamerthermostaat / verbrandingsventilatie / meerdere standen / stroomverbruik 450 W / stroomvoorziening 230 - 220 V / 50 - 60 Hz / regeleenheid Fumis Alpha / bediening van de centrale verwarmingspomp / oververhittingsbeveiliging
 • Dit model is niet bij de levering inbegrepen: circulatiepomp, expansievat en afstandsbediening.

Welke punten het eerder Aankoop  de Pelletkachel Modellenaan evalueren is van toepassing

Daarnaast hebben we ook een kleine checklist gemaakt als leidraad - zodat u als koper Modellen Pelletkachel uit alle plural_gross de Modellen Pelletkachel kunt filteren, de past u zonder compromissen! Natuurlijk moet de Modellen Pelletkachel in alle opzichten dicht bij uw droom komen, zodat u als koper achteraf zeker niet teleurgesteld bent in uw nieuwe aankoop.

 • Hoe zien zeAmazon.de Gebruikersbeoordelingen van? Ongeacht dat de beoordelingen niet ongebruikelijk kan worden vervalst,brengen dit in zijn geheel een goede gids
 • Welke Doel achtervolgen Na aankoop met de Pelletkachel Modellen?
 • zijnJij als klant met deBestelduur vanProduct in lijn?
 • Hoeduur is de Pelletkachel Modellen eigenlijk?
 • Waarom? willen Jij als koper de Pelletkachel Modelleneigenlijkkopen ?
 • Komt overeen met de Pelletkachel Modellenhet niveau en de kwaliteit, de Jij in deze prijsklasse verwachten?
 • Hoe vaak zal de Pelletkachel Modellennaar alle waarschijnlijkheidgebruikt zijn?

 • Geweldige efficiëntie en speciaal ontwerp van ARTEL, een energiepelletkachel die geschikt is voor het verwarmen van ruimtes tot 200m3.
 • Afmetingen van de kachel: Diepte 476 x Breedte 470 x Hoogte 899 mm
 • Gewicht 100 kg / Nominaal thermisch vermogen 8,87 kW/Luchtmodel/Efficiëntie 92,7%
 • Wekelijkse programmeur/Afstandsbediening/Bedieningseenheid - Micronova/Brandstoftrechter volume 20L/Ruitbuis 80 mm
 • Uitlaat Locatie - Achterkant/Aanbevolen brandstof 6-8 mm/ Volledige pellets tank brandtijd: Minimum 7h / Maximum 22h

 • Het begint om pellets met één druk op één knop te branden, zoals alleen de beste pelletketels kunnen zijn. Het model Mini Maxima heeft een vermogen van 27 kW, ideaal voor opwarmruimtes tot 200 m².
 • Afmetingen van de pelletketel fornuis: diepte 620 x breedte 620 x hoogte 1130 mm, gewicht 260 kg, maximale warmtevermogen 27 kW, ketelcapaciteit 40 liter, efficiëntie 92%.
 • Geschat verwarmingsoppervlak: 200 m2, brandstofverbruik per uur, minimum 1,7 kg, maximum 5,4 kg, werkdruk: 2 bar, circulatiepomp meegeleverd, expansiecontainer inbegrepen, verbranding gedwongen ventilatie, thermometer, temperatuurweergave.
 • Afvoerlucht 80 mm / uitlaat - achterzijde, weekprogrammeerer, geluidshendel 56 dB.
 • Opgenomen vermogen 450 W/deurafdichting/afvoer 1/2 inch/as- en roetreservoir.

 • Het begint met het verbranden van pellets met slechts één druk op de knop, zoals het de beste ovens maakt. Het model Alba van Eco Spar heeft een vermogen van 18 kW, ideaal voor het verwarmen van ruimtes tussen 100 en 130 m2.
 • Afmetingen van de pelletkachel: 555 mm diep x 585 mm breed x 930 mm hoog.
 • Gewicht: 180 kg. Verwarmingsvermogen, uitgang 3 kW, verwarmingsvermogen 15 kW, capaciteit 32 l en efficiëntie 92%.
 • Verwarmingsoppervlak: ca. 130 m² maximale belasting van houtpellets 22 kg, brandduur van de gehele tank ten minste 6,9 uur en maximaal 18,3 uur.
 • Brandstofverbruik minstens 1,2 en max. 3,2 per uur rookpijp 80 mm, uitlaatsysteem achter.

pelletkachel - de nadelen

Allereerst zorgen ze niet voor de warmte van een normale kachel en moeten ze langer buitengesloten worden. Ook zijn ze vrij duur voor wat ze leveren.

Pelletkachels moeten ook regelmatig worden opgeladen om ze draaiende te houden. De meeste pelletkachels gebruiken veel brandstof en lopen warm voor een lange tijd. Om meer dan 8 uur warme warmte te krijgen, moet je het op laag vermogen draaien en thuis opladen. Om 8-12 uur koel warmte te krijgen, heb je een zeer laag wattage en een wisselstroomadapter nodig. Pelletkachels die van de batterij afraken, zoals de Teflon kachels, gebruiken low-wattage AC om ze te draaien. Als de batterij leeg is, zullen uw kachels vele uren koud werken. Als u ervoor wilt zorgen dat u uw kachel niet koud voor langere periodes, voeg wat AC in de achterkant van uw kachel. Zie voor meer informatie de sectie Pellet Stoves hieronder. De volgende zijn een aantal goede algemene richtlijnen om te beginnen.

Welke soorten pelletkachel zijn er in de winkels verkrijgbaar?

Er zijn verschillende soorten pelletkachels. Ik beveel de TK, een van de beste van het beste. Dit is het type kachel dat u lange tijd gebruiken zonder problemen met brandstof en zonder enige noodzaak om te reinigen. Ik gebruik de TK voor lange tijd outdoor reizen waar het gebruik van gas en olie zal niet schadelijk zijn voor het milieu, vooral in een afgelegen en ruige locatie. U krijgt meer warmte uit de pellet in deze kachel dan op alle andere kachels. De kachel heeft een zeer lange brandtijd. Dit maakt het meer geschikt voor gebruik over lange afstand dan elke andere kachel. Maar de TK heeft een aantal tekortkomingen en nadelen. Ten eerste is de interne brandstofcontainer te klein en de pellet binnenin kan lekken, waardoor het niet gemakkelijk te gebruiken is voor lange ritten en zelfs als u het niet meeneemt op een lange reis.

Voor wie is de aankoop van pelletkachel redelijk?

Veel mensen willen een kachel die zorgt voor veel licht en rook. Pelletkachels zijn niet alleen voor de "extreme buitenmens". Veel van mijn klanten gebruiken pelletkachels als een "luxe" in hun huis. Ze geven de voorkeur aan een klein huis om een groot huis te gebruiken. Echter, als u van plan bent om uw gezin naar het achterland, of als u wilt dat een geweldig uitziende en eenvoudige pellet kachel - dan is de Pellet kachel heeft alle functies die u wilt.

Profs van een pelletkachel:

Geen behoefte aan omvangrijke brandstof containers - Pellet kachels gebruik maken van een kleine hoeveelheid brandstof, die gemakkelijk kan worden opgeslagen en vervoerd. - Ze zijn zeer eenvoudig te gebruiken. Alles wat je nodig hebt is een brander en een kleine container. - Ze kunnen worden gevoed met behulp van een elektrische batterij, of de optionele "Belt" batterij. Hierdoor u koken in het comfort van uw eigen huis zonder zich zorgen te maken over de batterij of stroom problemen.

Selecteer een goede pelletkachel uit de test

Wij raden u aan een kijkje te nemen op onze volledige beoordelingen van pelletkachels van over de hele wereld.

De selectie van pelletkachels die worden verkocht als onderdeel van deze koopgids kan zijn veranderd. Het is altijd een goed idee om de specificaties te controleren voordat u een aankoop doet. Als u onjuistheden vindt of meer informatie nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn er altijd om u te helpen en uw pelletkachel behoeften zullen worden aangepakt met de grootst mogelijke tevredenheid. Wij zijn een klein team van ervaren enthousiastelingen die al sinds het begin van de jaren '90 betrokken zijn bij pelletkachels en blijven genieten van de technologie en het plezier van pelletkachels. We hebben een volledige lijst van elk model en type pelletkachel opgenomen in onze uitgebreide lijst, maar als u op zoek bent naar specifieke informatie, bezoek dan onze volledige gids of controleer de onderkant van de pagina voor een uitgebreide lijst van pelletkachels, hun specificaties en hun prijsklassen. De lijst van beschikbare modellen is verdeeld in 3 groepen.

De pelletkachel in vergelijking - Dit is hoe we getest hebben

We testten ze met verschillende tests zoals gastemperatuur (om te zien hoe warm de pellets zijn en hoe lang de pellets koel blijven), en temperatuurbestendigheid (om te zien hoe goed de kachels koud kunnen blijven nadat de pellets zijn verwarmd voor enkele uren of zo) en de hoeveelheid pellets in de pelletkom (om de prestaties van de pellets in dat gebied van de kom te testen). De meest elementaire tests zijn een gastemperatuur en gasweerstand, die eenvoudig te meten zijn.

Om te controleren of de kachels werken zoals bedoeld, moet ik weten hoe de pellets presteren in de verschillende gebieden van de kom. Er zijn twee soorten tests: gasbestendigheid en gastemperatuurtests. Gasbestendigheid tests zijn objectiever, ze gebruiken een "elektrostatisch" effect om de pellets te testen en te bepalen hoe goed ze gas kunnen houden voor een periode van tijd. Gasbestendigheid testen is eenvoudiger dan gastemperatuur tests, maar vereist meer kennis over het opzetten en bedienen van de testkamer.

Pelletkachel Modellen - Bewonder de favoriet van onze testers...

Ons team verwelkomt u thuis voor een goede vergelijking. Wij als sitebeheerders hebben het levensdoel op ons genomen om goederen van de meest uiteenlopende aard te controleren die je thuis snel kunt vinden de Pelletkachel Modellen, de die je thuis wilt hebben. Om zo neutraal mogelijke resultaten te kunnen presenteren, nemen we in alle vergelijkingsresultaten een grote selectie van stemmen op. Meer specifieke informatie hierover vindt u als lezer op de pagina die hiernaast is gelinkt.
Onze redactie heeft een enorme selectie van producenten getest en wij laten u hier onze testresultaten zien als geïnteresseerde. Uiteraard is de Pelletkachel Modellen direct op voorraad op het net en dus direct leverbaar. Terwijl sommige markten helaas al lang de krantenkoppen halen met alleen maar te hoge prijzen en slecht advies, heeft onze redactie de pelletkachels gesorteerd op basis van de prijs-prestatieverhouding en vervolgens alleen de smalste selectie in onze lijst opgenomen.

Pelletkachel Modellen Test

Welkom naburig onze Pelletkachel Modellen test. We zijn van plan je hier de belangrijkste eigenschappen van de productsoort te tonen verder de belangrijke informatie te leveren. Om het lichter te maken, hebben we de bezienswaardige meestal bij het artikel vermeld. Als Pelletkachel Modellen Test hebben we aanzienlijk de meeste criteria gerespecteerd om een uc0u8203 u8203 goed testresultaat te bekomen. Ter vergelijking Pelletkachel Modellen maken we het voor u gemakkelijker, om het beste product te appreci'ebren. Pelletkachel Modellen criteria ook omstandigheid enOm de goedheid te waarderen , is er behoefte om op de enige aanwijzing een zekere standpunt te maken. relevant zijn we momenteel voornamelijk bezig om de conditie van het product, over de uitvoering verder van het kenmerk . Maar ook de waarde speelt bij Pelletkachel Modellen Testeen belangrijke rol. De prijsbeheersingsratio is daarbij de doorslaggevende factor. Maar ook de instructies van de fabrikant enkel mogen niet vergeten worden. Klanten reviews stromen gelijk in de Pelletkachel Modellen Test met 'e9'e9n. dankzij van de sterren op Amazon, kan je nu al een duidelijk beeld tonen . Als het product goed is van klasse tegen een redelijke waarde, dan is er er meestal goede evaluaties . Hoe meer sterren, des te passend .

Pelletkachel Modellen Kopen

Zoals u reeds kan nakijken bij de criteria, kan het product op Amazon worden gekocht. Maar er zijn ook meerdere verdere kansen voor de Pelletkachel Modellen aankoop. Pelletkachel Modellen Kopen is er ook altijd in de klassieke zaak . Maar er bestaat frequent slechts een begrensde product selectie. Ook de prijzen zijn meest iets hoger dan op World Wide Web . hierdoor krijg je een goed uitleg van Pelletkachel Modellen en , kan je het merchandise direct ter plaatse inspecteren .Bij de aankoopbeslissing is dit zonder twijfel zeer waardevol.f2i0 cf2 Op het net zijn de winkelplatformen typischerwijze maar essentieel hoe veelzijdiger en daarbij is ook de productcategorie duidelijk beter ontwikkeld. In de afgelopen jaren, zijn de structuren altijd beter ontwikkeld verder zijn aanbieders zoals eBay en Amazon overheersen de markt. Het model is eenvoudig onder andere goed plausibel. Ook in de Pelletkachel Modellen Test toont aan dat deze platforms zeer krachtig ook betrouwbaar functioneren en daarbij in ieder geval vertrouw wekkend zijn. Het merchandise kan vervolgens worden betaald met PayPal, overschrijving alsook met vele andere gemeenschappelijke betalingsmogelijkheden. Anders niet alleen de betaling is erg aangenaam , maar ook de verzending. Na ingang van de betaling wordt uw bestelling verwerkt onder andere het product zo snel mogelijk verzonden. Meestal komt je artikel na een paar dagen bij u ook aan de voordeur. U hoeft dus niet eens de bungalow te verlaten tijdens het bestelproces, op voorwaarde dat u online bankieren of online betaalmethodes gebruikt. Het pakket wordt grotendeels verzonden door DHL, of ook met Hermes. Zelden worden verzendmethoden zoals DPD of UPS gebruikt

Pelletkachel Modellen Test conclusie

Pelletkachel Modellen Kopen in het WWW is een precieze aangelegenheid . In termen van comfort ook prijsprestaties, kan bijna niemand de rang van Web ontkennen. De prijzen zijn passend onder andere en ook de kwaliteit van de producten blijkt zeer goed te zijn. Onze Pelletkachel Modellen test stelt vast: Algemeen aanbevolen product. De recensies van klanten zijn zeer goed ook tonen de tevredenheid van de klant aan met de producten.