Waarom zou ik pelletkachels kopen?

Waarom niet? Ik denk dat pellet kachels zijn erg handig en ze zijn zuinig in vergelijking met traditionele open haarden. Ik ben blij om een aantal technische dingen over pellet kachels uit te leggen.

Waarom koop ik geen pelletkachels?

Ik heb vele malen geprobeerd en uiteindelijk vond ik dit antwoord. Ik denk dat het kopen van pelletkachels is niet de juiste keuze voor iedereen. Sommige mensen willen geen houtskoolbriketten gebruiken en geven de voorkeur aan hout.

Sommige mensen hebben geen behoefte aan een houtskool kookplaat en liever een houtvuur in plaats daarvan. Ik heb een vriend die pellet kachels gebruikt en hij heeft ze gebruikt voor 3 jaar. Het is duidelijk dat hij een zeer ervaren pellet stoker.

Ik begrijp dat je veel geld moet betalen voor een nieuwe pelletkachel. Dat betekent dat u meer in uw kachel moet investeren dan u ooit verwachten te betalen. Het is ook geen goed idee om te investeren in een nieuwe kachel alleen maar omdat je buurman is het upgraden van zijn kachel, want dat zal een grote stijging van uw elektriciteitsrekening betekenen, dat is geen goede zaak. Als u zich veroorloven een goede kwaliteit pellet kachel met een aantal extra functies, zal het heel moeilijk voor u om het geld dat je zou moeten besteden aan het upgraden van een nieuwe kachel te besteden.

Sommige mensen geloven dat de nieuwe pellets veiliger zijn en dat ze betere rook produceren. Daar ben ik het niet mee eens. Het belangrijkste verschil tussen nieuwe en oude pelletkachels is dat de nieuwere kachels worden vervaardigd in betere fabrieken met betere veiligheidspraktijken en ze produceren schonere en gezondere rook. Als je de wiskunde, zal uw jaarlijkse elektriciteitsrekening naar beneden gaan met ten minste de helft wanneer u een pellet kachel te kopen. Als u slechts één kachel bezit, is dit ook een goede waarde. Als u in een appartement met meerdere kachels, is het nog beter. Echter, het kopen van een pellet kachel voor $ 400 betekent niet dat je in staat zal zijn om een van deze pellets branden voor de komende twee of drie jaar. Dit is waar het kopen van een Pellet Kachel voor het leven komt in. Er zijn twee basistypes van pelletkachels. De eerste heet een Pellet Stove, die is gemaakt van een kartonnen buis met een brandstof, meestal pellets, binnen. Deze kachels kunnen overal duren van een tot drie jaar. Het tweede type heet een pellet kachels die kan duren voor een paar decennia. De reden dat ze kunnen duren een lange tijd is omdat ze zijn gemaakt van een materiaal genaamd Kapton die in feite een poreus metaal. Zie ook de Aroma Luchtbevochtiger review. Kapton, wanneer verwarmd, zal het plastic binnenkant van het smelten. Dit plastic is wat er in uw pelletkachel zit. Het heet een thermoplastisch omdat het echt moeilijk uit elkaar te snijden. Het resultaat is dat het niet veel onderhoud nodig heeft. Het is dus waarschijnlijk beter dan pelletkachel Test. Wanneer het plastic begint te slijten, het releases wat gas dat brandt uit de binnenkant van de kachel en dan kan het weer worden gebruikt. Ik ben ook met behulp van mijn eigen materiaal dat is zeer licht gewicht. Ik gebruik dit materiaal in mijn kachel en het werkt geweldig.

Een ander voordeel van dit materiaal is dat het flexibel en gemakkelijk te hanteren is. Als ik het uit elkaar moet halen en de binnenkant moet schoonmaken, voelt het gewoon natuurlijk en hoef ik niets te doen.